Afdrukken

Omgeving


Zuivelhoeve Aagtekerke ligt op 2 kilometer afstand van de Noordzee. Gezellige familiestranden rijgen zich hier aanéén. Onderaan de duinen ligt Domburg, een gezellige badplaats met talloze winkeltjes en restaurants. Ook Aagtekerke met zijn oude kerkring ligt op loop/fietsafstand.

Fietsen
Onze boerderij ligt aan een knooppunt van het fietsroutenetwerk en is daarmee een ideale uitvalsbasis voor een fietstocht over Walcheren. Dwars door het boerenland richting Westkapelle, waar de zeedijk een abrupte overgang vormt tussen land en water. Of richting Oostkapelle, door het bosgebied van De Manteling. Oude, knoestige bomen bieden hier beschutting aan een serie fraaie landgoederen. Er staat zelfs een middeleeuws kasteel, compleet met torentjes en slotgracht. De Manteling ligt verstrengeld met het duingebied van Oranjezon, dat een beschermde status heeft.
Walcheren wordt omringd door water. Tijdens de zomermaanden zijn er nog een handjevol pontjes in de vaart, speciaal om fietsers over te zetten. Een leuke manier om de andere Zeeuwse 'eilanden' te ontdekken.
Fietsroutes zijn verkrijgbaar via de plaatselijke VVV (kantoor Domburg) of via de website www.routesinzeeland.nl


 

Zeeuwse uitjes
Zeeland is meer dan zon, zee en zand. Verspreid door de provincie liggen boeiende musea en leuke attracties. Ook Zeeuwse stadjes en dorpjes wachten op ontdekking. Middelburg, de provinciehoofdstad, heeft niet alleen een schat aan monumenten maar ook een uitgebreid winkelbestand. In historisch Veere en maritiem Vlissingen is het eveneens leuk slenteren.
Voor meer informatie en bezoekerstips verwijzen wij u graag naar de website www.vvvzeeland.nl